Bidden voor wijk en dorp

bidden voor de buurtEen week lang met mensen uit alle kerken in Vathorst non-stop bidden voor wijk en wereld. Dat kan in de 24/7-gebedsweek Bidden voor de Buurt.

Een week lang van 17 t/m 24 september en 24 uur per dag bidden wijkgenoten (van de Veenkerk, Kruispuntgemeente, Ontmoetingskerk, Perspectief, Kerk van de Nazarener en onze St. Josephkerk) voor al die mensen die we niet persoonlijk kennen, maar met wie we wel samenleven. En het is ook nog eens Vredesweek, dus een extra intentie voor gebed! Een mooi initiatief waar we ons graag bij aansluiten!

Er is voor deze week een aparte gebedsruimte ingericht, waar je een uur alleen bent met God en waar je ontdekt hoe je -met behulp van foto’s, plattegronden, krantenberichten, vellen papier en stiften, muziek en nog veel meer- op een nieuwe manier kunt bidden, stil zijn, luisteren en mediteren. De gebedsruimte is ingericht in de woonkamer van de Kruispuntpost aan de Weteringkade162a. Je zit er alleen, de deur kan op slot en je doet open voor de volgende bidder…

Wil je één of meer uur met God zijn en wilt bidden of mediteren voor Vathorst, Amersfoort en andere mensen, vul dan je naam in op het gebedsrooster via facebook.com/biddenvoordebuurt. In de vieringen in onze kerk zullen we ook aandacht besteden aan dit initiatief. En thuis meebidden kan natuurlijk ook!

TwitterFacebookPinterestNUjijEmailMeer...

Archief