Denk mee over de toekomst

Wat is de kleur van de gemeenschap in een parochie die verandert, welke behoefte heb je aan kerk en inspiratie en hoe kunnen we je gezin en kinderen op weg helpen?

Met elkaar willen we nadenken over de toekomst van onze gemeenschap en daarbij horen we graag wat je van de kerk verwacht. Over vieren met je gezin, activiteiten voor kinderen, tieners en jongeren… De brainstorm is open en richt zich voornamelijk op de jonge generatie.  Je bent vrijdag 16 november om 19.45 uur welkom in Parochiezaal St. Joseph. Aanmelden is niet nodig, wij zorgen voor koffie en thee.

Aan Tafel

Als je wilt kun je vooraf aanschuiven bij de maaltijd die geserveerd wordt in het kader van Aan Tafel bij Joseph. Vrijwilligers van onze parochie bereiden een lekkere maaltijd. Vandaag allerlei gerechten onder het motto MaDiWoDo op Vrijdag.
Je bent dan vanaf 17.45 uur welkom, om 18.00 uur gaan we aan tafel. Voor deelname aan Aan Tafel bij Joseph wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd van € 7,00 (kinderen € 5,00), afhankelijk van uw financiële draagkracht. Te doneren in de blauwe potjes op tafel. De opbrengst hiervan is voor de verlichting van de kerktoren. Opgave voor de maaltijd via parochiezaal@stjoseph-olva.nl.


Archief