Inspirerend en drukke Kerst

Kerstmis zit erop, we hebben ook dit jaar vele jonge en oudere gasten mogen ontvangen om samen de geboorte van het kind Jezus te vieren!

Hooglanderveen en Vathorst hebben echt samen Kerst gevierd! Met vier inspirerende vieringen, met elk hun eigen kleur. Zoals ieder jaar hadden de jongsten van Vathorst en Hooglanderveen de primeur in hun kleuterviering, daarna een overvolle kerk tijdens de herdertjesmis met een mega-kinderkoor en tot slot prachtige zang en een ‘schitterend’ kantelverhaal in de jongerenviering.

Op eerste kerstdag kwamen we samen rond de kerststal. Allereerst tijdens de viering, waarin de kinderen van de kinderwoorddienst een schattig kerstspel speelden. En in de middag maakten vele kinderen met hun vaders, moeders, oma’s en opa’s gebruik van de mogelijkheid om de stal en kerst-kijkdozen in alle rust nog eens te bekijken.

De kersttijd sluiten we af op zondag 6 januari met Driekoningen: om 11.00 uur een feestelijke eucharistieviering met kinderwoorddienst. Wie wordt de nieuwe koning(in)? Aansluitend is de grote nieuwjaarsreceptie van onze parochie!


Archief