OpfrisMis: laat je verrassen

kerkproeverij opfrismisHet is weer tijd voor een nieuwe OpfrisMis om het katholieke vieren beter te leren kennen. Een mooie manier om onze kerk te proeven!

De kerk proeven, kan dat? Op zondag 10 september nodigen we iedereen uit om de drempel van de kerk over te stappen en ‘onze kerk te proeven’. Landelijk wordt dan de eerste Kerkproeverij gehouden en wij doen daar aan mee!

Nodig iemand uit

kerkproeverij 2017

Maar we hebben wel jouw hulp nodig: neem die zondag iemand mee naar de kerk. Een buur, een kennis, een vriend die niet (meer) naar de kerk gaat. En laat hem/haar zien waarom deze plek belangrijk voor je is, waarom je er inspiratie opdoet. Precies de bedoeling van Kerkproeverij.

We vieren dan de OpfrisMis, dus wordt alles ook nog eens haarfijn uitgelegd. De eucharistieviering met koor 2Gether, kinderwoorddienst en voorganger mediapriester Roderick Vonhögen begint om 11.00 uur. Nieuwsgierige mensen zijn zondag 10 september dus van harte welkom in de St. Josephkerk aan de Van Tuyllstraat 27 in Hooglanderveen.

Aansluitend kun je elkaar ontmoeten in de Parochiezaal St. Joseph bij een kop koffie, thee of limonade. Voor de kinderen is er een spellenhoek.

TwitterFacebookPinterestNUjijEmailMeer...

Archief