Kleuters op naar Pasen

Kleuterkerk in de ParochiezaalVoor alle kleuters is er op zondag 4 maart een eigen viering. Dan gaan we een klein beetje op weg naar het Paasfeest met Kerk op Schoot.

De kleuters worden dan met hun mama’s of papa’s door pastor Roderick naar voren gevraagd. Ze gaan dan met het lichtje uit de kerk naar de parochiezaal voor de Kerk op Schoot.

Tijdens deze eigentijdse kleuterviering zingen we samen liedjes, we bidden een gebedje en natuurlijk gaan we samen kaarsjes aansteken. Ook wordt het evangelieverhaal van die zondag gelezen en dat gaat deze keer over een boze Jezus. Als we gaan knutselen denken we samen na over boos en blij zijn. Wanneer ben je dat, hoe kun je weer blij worden en hoe werd Jezus weer blij?

Welkom!

Tijdens deze Kerk op Schoot wordt in de kerk de zondagse eucharistie gevierd. Voorganger is pastor Roderick Vonhögen en de Veen Vocals verzorgen de muzikale ondersteuning. Kom je ook om 11.00 uur meevieren? Na afloop drinken we samen een kop koffie, thee of voor de kinderen én kleuters heerlijke limonade!


Archief