Onderweg naar Kerstmis

De Advent is begonnen, we gaan onderweg naar Kerstmis! In drie stappen: ontsteken van de lichtjes, de kinderwoorddienst en meezingen in het Kinderkerstkoor.

Ontsteken van de lichtjes

Muziekvereniging Animato en Veenpower organiseren zaterdag 9 december een familiematinee en het ontsteken van de kerstlichtjes. Het matineeconcert begint om 16.00 uur in de St. Josephkerk en na het ontsteken van het licht kunnen er broodjes gebakken worden boven het kampvuur, is er chocomel, glühwein en gezellige muziek op het kerkplein.

Kinderwoorddienst in de Advent

De komende twee zondagen is er tijdens de eucharistieviering om 11.00 uur in de St. Josephkerk een kinderwoorddienst voor basisschoolleerlingen. Het tweede en derde kaarsje van de adventskrans worden aangestoken. Het wordt steeds lichter op weg naar Kerst!

Zing mee op Kerstavond!

Hou je van zingen en wil je op Kerstavond tijdens de familieviering alles goed kunnen zien? Zing dan mee in het Kinderkerstkoor! Je zingt met andere kinderen de kerstliedjes van de viering, zodat iedereen in de stemming komt en fijn mee kan zingen! Kom oefenen op dinsdagavond 19 december van 19.30 tot 20.30 uur in de St. Josephkerk. Doe je mee?

Een overzicht van alle vieringen op Kerstavond en eerste kerstdag vind je op deze kerstpagina.

TwitterFacebookPinterestNUjijEmailMeer...

Archief