Warme aandacht bij kanker

Het ZondagsOntbijt stond in het teken van leven met kanker. Omdat het 4 februari Wereldkankerkdag is, aandacht voor de warmte van het Toon Hermans Huis.

Het ZondagsOntbijt is een mooie manier om gezamenlijk de zondag te beginnen. Naast de ontmoeting van de deelnemers onderling is ook het aangereikte verhaal van wezenlijk belang. Daarmee groeit er een grotere verbondenheid met de wereld om ons heen.
Logo Toon Hermans HuisDeze keer stond het Amersfoortse Toon Hermans Huis centraal. Dit is een huis, waar iedereen die met kanker te maken heeft zonder afspraak binnen kan lopen. Om informatie en ondersteuning te krijgen bij het verwerken van de ziekte en de behandelingen, die vaak ingrijpend zijn in het leven van betrokkenen. Aletta Pasker heeft in haar presentatie zondagmorgen met name aandacht besteed aan de impact van kanker en de invloed op het dagelijkse leven van de kinderen.

Volgend ontbijt

Het eerstvolgende ontbijt is op zondag 25 maart om 10.00 uur, met de mogelijkheid voor de kinderen om een eigen palmpaasstok te maken!

 


Archief