Paasfeest groots gevierd!

We hebben een geweldig Paasfeest gevierd in en rond de St. Josephkerk. Met de gezellig drukke PaasTuin en een grootse viering in een bomvolle kerk.

Al voor de vijfde keer is op Paaszaterdag de PaasTuin gehouden. Een uur lang konden de ongeveer 150 aanwezigen genieten van gratis poffertjes, konijnen en kuikentjes knuffelen, paaskaarsen maken, meedoen aan de speurtocht langs het leven van Jezus en kijken naar de voorstelling van Pasen met de Zandtovenaar.

Op eerste paasdag stroomde de kerk snel vol en vierden we met zo’n 450 jonge en oude mensen het grote feest van Pasen. De 60 kinderen hadden hun eigen drukke kinderwoorddienst! Pastor Roderick sloot in zijn preek aan bij het nieuwe leven van Pasen en de ontwikkelingen in onze parochie. Hij noemde de ontwikkelingen rond de St. Josephkerk een voorbeeld voor de hele parochie. En dat biedt basis voor de toekomst!

Na de viering was er natuurlijk het paaseieren in het bos naast de kerk. Dank aan alle vrijwilligers voor hun inzet én vooral aan alle aanwezigen om samen het leven te vieren!

 


Archief