Iedere dinsdagmorgen is er na de eucharistieviering een open inloop voor een kop koffie, een glas limonade en veel gezelligheid van 9.30 tot 10.30 uur.
Na iedere weekendviering is er ruimte om elkaar te ontmoeten bij een kop koffie /thee of een glas limonade.

En iedere maand is er ruimte voor ontmoeting, onder het genot van een heerlijk ontbijt of een warme maaltijd, klaargemaakt door een van onze (internationale) parochianen. Je bent van harte welkom bij het ZondagsOntbijt en/of Aan Tafel bij Joseph.

Binnenkort

vrijdag 16 november om 17.45 uur: Aan Tafel bij Joseph
Vrijwilligers van onze parochie bereiden een lekkere maaltijd. Vandaag allerlei gerechten onder het motto MaDiWoDo op Vrijdag. Vanaf 17:45 uur ben je welkom, om 18:00 uur gaan we aan tafel. Na afloop is er koffie en thee. Voor deelname aan Aan Tafel bij Joseph wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd van € 7,00 (kinderen € 5,00), afhankelijk van uw financiële draagkracht. Te doneren in de blauwe potjes op tafel. De opbrengst van deze samenkomst is voor de verlichting van de kerktoren.
Opgave via e-mail: parochiezaal@stjoseph-olva.nl of op een vrijdag van 9:00 -11:00 uur bij het secretariaat (033 – 257 12 85).

zondag 18 november om 10.00 uur: ZondagsOntbijt
Wiljon de JongeVoorafgaand aan de viering rond Licht en Schrift ben je welkom bij het ZondagsOntbijt. Een mooie manier om gezamenlijk de zondag te beginnen. Wiljon de Jonge komt vertellen over het belangrijke werk van de stichting Present Amersfoort. Wiljon laat zien over hoe je iets kan betekenen voor een kind, volwassene of gezin, in armoede, slechte gezondheid of sociaal isolement. Het doel van Stichting Present is een beweging op gang te brengen in de maatschappij waarbij steeds meer mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien. En dat werkt! Nieuwsgierig hoe? Misschien kun je zelf deel van deze beweging zijn! Het ZondagsOntbijt begint om 10.00 uur in Parochiezaal St. Joseph en wordt om 11.00 uur afgesloten met een korte viering rond Licht en Schrift. Voor kinderen is er een spellenhoek. De deelname is gratis.