Iedere dinsdagmorgen is er na de eucharistieviering een open inloop voor een kop koffie, een glas limonade en veel gezelligheid van 9.30 tot 10.30 uur.
Na iedere weekendviering is er ruimte om elkaar te ontmoeten bij een kop koffie /thee of een glas limonade.

En iedere maand is er ruimte voor ontmoeting, onder het genot van een heerlijk ontbijt of een warme maaltijd, klaargemaakt door een van onze (internationale) parochianen. Je bent van harte welkom bij het ZondagsOntbijt en/of Aan Tafel bij Joseph.

Binnenkort

zondag 21 oktober om 10.00 uur: ZondagsOntbijt
Voorafgaand aan de viering rond Licht en Schrift ben je welkom bij het ZondagsOntbijt. Een mooie manier om gezamenlijk de zondag te beginnen.
Aanmelden is handig voor het klaarmaken van de tafel (parochiezaal@stjoseph-olva.nl), hoeft niet. Je bent welkom!

vrijdag 16 november om 17.45 uur: Aan Tafel bij Joseph
Vrijwilligers van onze parochie bereiden een lekkere maaltijd. Vandaag allerlei gerechten onder het motto MaDiWoDo op Vrijdag. Vanaf 17:45 uur ben je welkom, om 18:00 uur gaan we aan tafel. Na afloop is er koffie en thee. Voor deelname aan Aan Tafel bij Joseph wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd van € 7,00 (kinderen € 5,00), afhankelijk van uw financiële draagkracht. Te doneren in de blauwe potjes op tafel. De opbrengst van deze samenkomst is voor de verlichting van de kerktoren.
Opgave via e-mail: parochiezaal@stjoseph-olva.nl of op een vrijdag van 9:00 -11:00 uur bij het secretariaat (033 – 257 12 85).