Iedere dinsdagmorgen is er na de eucharistieviering een open inloop voor een kop koffie, een glas limonade en veel gezelligheid van 9.30 tot 10.30 uur.
Na iedere weekendviering is er ruimte om elkaar te ontmoeten bij een kop koffie /thee of een glas limonade.

En iedere maand is er ruimte voor ontmoeting, onder het genot van een heerlijk ontbijt of een warme maaltijd, klaargemaakt door een van onze (internationale) parochianen. Je bent van harte welkom bij het ZondagsOntbijt, Een kopje Zondag en/of Aan Tafel bij Joseph.

Binnenkort

vrijdag 15 maart om 17.45 uur: Aan Tafel bij Joseph
Samen met Ria v. Keken gaan we een vastenmaaltijd koken. Het wordt een soep vooraf, daarna een visstoofpotje met aardappelpuree en over het toetje gaan we nog nadenken. Van harte welkom om gezellig mee te eten! Vanaf 17:45 uur ben je welkom, om 18:00 uur gaan we aan tafel. Na afloop is er koffie en thee. Voor deelname aan Aan Tafel bij Joseph wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd van € 7,00 (kinderen € 5,00), afhankelijk van uw financiële draagkracht. Te doneren in de blauwe potjes op tafel.
Opgave via e-mail: parochiezaal@stjoseph-olva.nl of op een vrijdag van 9:00 -11:00 uur bij het secretariaat (033 – 257 12 85).

zondag 31 maart om 10.00 uur: ZondagsOntbijt
Een mooie manier om gezamenlijk de zondag te beginnen. Te gast is deze keer Petra Janssen van de Vastenactie. Zij zal meer vertellen over het belang van schoon water en de projecten van Vastenactie toelichten. Het ZondagsOntbijt begint zondag 31 maart om 10.00 uur in Parochiezaal St. Joseph en wordt om 11.00 uur afgesloten met een eucharistieviering in onze kerk. Voor kinderen is er een spellenhoek. De deelname aan het ontbijt is gratis, op tafel staan vastendoosjes voor een gift aan de Vastenactie.