Iedere dinsdagmorgen is er na de eucharistieviering een open inloop voor een kop koffie, een glas limonade en veel gezelligheid van 9.30 tot 10.30 uur.
Na iedere weekendviering is er ruimte om elkaar te ontmoeten bij een kop koffie /thee of een glas limonade.

En iedere maand is er ruimte voor ontmoeting, onder het genot van een heerlijk ontbijt of een warme maaltijd, klaargemaakt door een van onze (internationale) parochianen. Je bent van harte welkom bij het ZondagsOntbijt en/of Aan Tafel bij Joseph.

Binnenkort

vrijdag 13 april om 17.45 uur: Aan Tafel bij Joseph – Melkmoes
Melkmoes was vroeger een echte boerenkost, dat op de Veluwe gegeten werd. De ingrediënten zijn gort, karnemelk, rozijnen, kervel en rookworst. Een aanrader voor degene die het een keer wil proeven! Vrijwilligers van onze parochie bereiden een lekkere maaltijd. Vanaf 17:45 uur ben je welkom, om 18:00 uur gaan we aan tafel. Na afloop is er koffie en thee.
Voor deelname aan Aan Tafel bij Joseph wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd van € 7,00 (kinderen € 5,00), afhankelijk van uw financiële draagkracht. Te doneren in de blauwe potjes op tafel.
Opgave tot 12 april via de e-mail: parochiezaal@stjoseph-olva.nl of op een vrijdag van 9:00 -12:00 uur bij het secretariaat (033 – 257 12 85).

zondag 29 april om 10.00 uur: ZondagsOntbijt
Voorafgaand aan de eucharistieviering ben je welkom bij het ZondagsOntbijt. Een mooie manier om gezamenlijk de zondag te beginnen en daarna naar de eucharistieviering te komen. Jong en oud zijn welkom!
Aanmelden is handig voor het klaarmaken van de tafel (parochiezaal@stjoseph-olva.nl), hoeft niet. Je bent welkom!