Iedere dinsdagmorgen is er na de eucharistieviering een open inloop voor een kop koffie, een glas limonade en veel gezelligheid van 9.30 tot 10.30 uur.
Na iedere weekendviering is er ruimte om elkaar te ontmoeten bij een kop koffie /thee of een glas limonade.

En iedere maand is er ruimte voor ontmoeting, onder het genot van een heerlijk ontbijt of een warme maaltijd, klaargemaakt door een van onze (internationale) parochianen. Je bent van harte welkom bij het ZondagsOntbijt en/of Aan Tafel bij Joseph.

Binnenkort

vrijdag 23 februari om 17.30 uur: Aan Tafel bij Joseph – Vrijdag Visdag
We gaan de vastentijd tegemoet en wat past er dan beter bij dan op vrijdag vis! Vanaf 17:45 uur ben je welkom, om 18:00 uur gaan we aan tafel. Na afloop is er koffie en thee.
Voor deelname aan Aan Tafel bij Joseph wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd van € 7,00 (kinderen € 5,00), afhankelijk van uw financiële draagkracht. Te doneren in de blauwe potjes op tafel.
Opgave tot 19 februari via de e-mail: parochiezaal@stjoseph-olva.nl of op een vrijdag van 9:00 -12:00 uur bij het secretariaat (033 – 257 12 85).

zondag 25 maart om 10.00 uur: ZondagsOntbijt – Palmpasen
Voorafgaand aan de eucharistieviering ben je welkom bij het ZondagsOntbijt. Een mooie manier om gezamenlijk de zondag te beginnen. Het is Palmzondag en daarom kunnen de kinderen tijdens het ontbijt een eigen palmpaasstok maken. En je krijgt meteen uitleg over de symboliek van de stok. Aanmelden is handig voor het klaarmaken van de tafel (parochiezaal@stjoseph-olva.nl), hoeft niet. Je bent welkom!

TwitterFacebookPinterestNUjijEmailMeer...