Iedere dinsdagmorgen is er na de eucharistieviering een open inloop voor een kop koffie, een glas limonade en veel gezelligheid van 9.30 tot 10.30 uur.
Na iedere weekendviering is er ruimte om elkaar te ontmoeten bij een kop koffie /thee of een glas limonade.

En iedere maand is er ruimte voor ontmoeting, onder het genot van een heerlijk ontbijt of een warme maaltijd, klaargemaakt door een van onze (internationale) parochianen. Je bent van harte welkom bij het ZondagsOntbijt en/of Aan Tafel bij Joseph.

Binnenkort

– dinsdag 11 september: Eet je Beter
Wat kun je zelf doen om de regisseur te worden van je lichamelijke én geestelijke gezondheid? Hoe kan je dagelijkse voeding je medicijn worden? Hilda Mossink komt er een presentatie over geven om 20.00 uur. Bijdrage van € 7,00 te doneren in de blauwe potjes op tafel. Opgave voor 10 september via e-mail: parochiezaal@stjoseph-olva.nl of op een vrijdag van 9:00 -11:00 uur bij het secretariaat (033 – 257 12 85).

vrijdag 21 september om 17.45 uur: Aan Tafel bij Joseph
Vrijwilligers van onze parochie bereiden een lekkere maaltijd. Vandaag een uitgebreide maaltijd op z’n Mexicaans! Vanaf 17:45 uur ben je welkom, om 18:00 uur gaan we aan tafel. Na afloop is er koffie en thee.
Voor deelname aan Aan Tafel bij Joseph wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd van € 7,00 (kinderen € 5,00), afhankelijk van uw financiële draagkracht. Te doneren in de blauwe potjes op tafel.
Opgave via e-mail: parochiezaal@stjoseph-olva.nl of op een vrijdag van 9:00 -11:00 uur bij het secretariaat (033 – 257 12 85).

– zaterdag 22 september: Middag voor Mantelzorgers
Een gezellige middag in Parochiezaal St. Joseph voor mantelzorgers van mensen met dementie. Voor de mantelzorger gaat het nu eens niet over geheugenproblemen, gedrag- en stemmingswisselingen van hun naaste. Aandacht voor de mens achter de mantelzorger. Begeleiding Gina de Bruijn (Alzheimer Café). De start is om 12.00 uur met een lunch. Aanmelden via parochiezaal@stjoseph-olva.nl.

zondag 30 september om 10.00 uur: ZondagsOntbijt
Voorafgaand aan de viering rond Licht en Schrift ben je welkom bij het ZondagsOntbijt. Een mooie manier om gezamenlijk de zondag te beginnen. Deze keer aandacht voor Taizé. Verschillende jongeren zijn deze zomer naar het Franse klooster geweest en komen vertellen over de bijzondere kracht van het oecumenisch samenzijn daar.
Aanmelden is handig voor het klaarmaken van de tafel (parochiezaal@stjoseph-olva.nl), hoeft niet. Je bent welkom!