Iedere dinsdagmorgen is er na de eucharistieviering een open inloop voor een kop koffie, een glas limonade en veel gezelligheid van 9.30 tot 10.30 uur.
Na iedere weekendviering is er ruimte om elkaar te ontmoeten bij een kop koffie /thee of een glas limonade.

En iedere maand is er ruimte voor ontmoeting, onder het genot van een heerlijk ontbijt of een warme maaltijd, klaargemaakt door een van onze (internationale) parochianen. Je bent van harte welkom bij het ZondagsOntbijt en/of Aan Tafel bij Joseph.

Binnenkort

vrijdag 22 juni om 17.45 uur: Aan Tafel bij Joseph – Macaroni
Iedereen maakt macaroni weer anders klaar, heeft z’n eigen recept. Bij Aan Tafel bij Joseph gaan we de macaroni van Ria eten. Er zit in ieder geval gehakt in. Benieuwd wie Ria is? Kom dan gezellig mee-eten. De macaroni zal zeker smaken! Vrijwilligers van onze parochie bereiden een lekkere maaltijd. Vanaf 17:45 uur ben je welkom, om 18:00 uur gaan we aan tafel. Na afloop is er koffie en thee.
Voor deelname aan Aan Tafel bij Joseph wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd van € 7,00 (kinderen € 5,00), afhankelijk van uw financiële draagkracht. Te doneren in de blauwe potjes op tafel.
Opgave tot 18 juni via e-mail: parochiezaal@stjoseph-olva.nl of op een vrijdag van 9:00 -12:00 uur bij het secretariaat (033 – 257 12 85).

zondag 24 juni om 10.00 uur: ZondagsOntbijt
Voorafgaand aan de eucharistieviering ben je welkom bij het ZondagsOntbijt. Een mooie manier om gezamenlijk de zondag te beginnen en daarna naar de eucharistieviering te komen. Jong en oud zijn welkom!
Aanmelden is handig voor het klaarmaken van de tafel (parochiezaal@stjoseph-olva.nl), hoeft niet. Je bent welkom!