Iedere dinsdagmorgen is er na de eucharistieviering een open inloop voor een kop koffie, een glas limonade en veel gezelligheid van 9.30 tot 10.30 uur.
Na iedere weekendviering is er ruimte om elkaar te ontmoeten bij een kop koffie /thee of een glas limonade.

En iedere maand is er ruimte voor ontmoeting, onder het genot van een heerlijk ontbijt of een warme maaltijd, klaargemaakt door een van onze (internationale) parochianen. Je bent van harte welkom bij het ZondagsOntbijt en/of Aan Tafel bij Joseph.

Binnenkort

vrijdag 18 januari om 17.45 uur: Aan Tafel bij Joseph
Vrijwilligers van onze parochie bereiden een lekkere maaltijd: Chili Con Carne. Van harte welkom om gezellig mee te eten! Vanaf 17:45 uur ben je welkom, om 18:00 uur gaan we aan tafel. Na afloop is er koffie en thee. Voor deelname aan Aan Tafel bij Joseph wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd van € 7,00 (kinderen € 5,00), afhankelijk van uw financiële draagkracht. Te doneren in de blauwe potjes op tafel.
Opgave via e-mail: parochiezaal@stjoseph-olva.nl of op een vrijdag van 9:00 -11:00 uur bij het secretariaat (033 – 257 12 85).

zondag 20 januari om 10.00 uur: ZondagsOntbijt
Een mooie manier om gezamenlijk de zondag te beginnen. Te gast zijn deze keer Corry Schellekens en Betsie van Ravenhorst, beiden betrokken bij het boek Andermans Leven, over het leven van oudere homoseksuele Amersfoorters en de vooroordelen waarmee ze te maken hebben. Gezien de ophef in de protestantse kerk over de Nashville-verklaring nog steeds een actueel thema. Het ZondagsOntbijt begint zondag 20 januari om 10.00 uur in Parochiezaal St. Joseph en wordt om 11.00 uur afgesloten met een korte viering rond Licht en Schrift. Voor kinderen is er een spellenhoek. De deelname is gratis.