Startzondag met ontmoeting

We maken ons klaar voor het nieuwe seizoen op school en kantoor. En in onze geloofsgemeenschap. Daarvoor kiezen we een gezamenlijk moment: de Startzondag.

Zondag 27 augustus vieren we om 11.00 uur de Startzondag met een feestelijke eucharistie en kinderwoorddienst. De muzikale ondersteuning is van het Inloopkoor*, bij goed weer sluiten we af in de tuin.
Aansluitend aan de viering is er dan ruimte voor ontmoeting, kennismaking met de werkgroepen in de geloofsgemeenschap en het programma voor de komende maanden. In de tuin staan verschillende spelen voor alle kinderen. En er is koffie, thee, limonade, een broodje en: pannenkoeken voor de kinderen!

Inloopkoor

Vind je het leuk om samen te zingen, wil je een keer in een eenmalig koor meedoen? Kom dan naar het Inloopkoor, dat de viering op 27 augustus muzikaal ondersteunt! Samen met pianiste Elna Lerk zing je de liederen bij de viering. We oefenen een keer, op dinsdagavond 22 augustus om 19.00 uur in onze kerk. Een koor voor jong en oud, gewoon samen heerlijk zingen. Net zoals we dat met Pinksteren hebben gedaan. Doe mee!

TwitterFacebookPinterestNUjijEmailMeer...

Archief