Timmer je mee?!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste meedenkers! Na de zomer timmeren we samen met inwoners van Vathorst en Hooglanderveen verder aan de toekomst.

St. Joseph is een dynamische gemeenschap in Amersfoort Noord en richt zich binnen de parochie op de jonge generatie. Gezinnen helpen we op weg, we bieden ruimte aan kinderen en willen jongeren een basis meegeven. Ouderen bidden met ons mee.

Meedenken en meedoen

Om het nieuwe seizoen goed te beginnen nodigen we je uit om mee te helpen en te denken. Wat heeft onze gemeenschap nodig, wat hebben mensen in onze buurt nodig, wat hebben de kinderen nodig? Heb je ideeën, heb je vragen, heb je wensen? Laat het ons weten via lokaalteam@stjoseph-olva.nl. Na de zomer houden we een gezellige brainstorm voor het nieuwe seizoen.

En voor het nieuwe (school)jaar zijn we op zoek naar nog meer enthousiaste meiden en jongens (8 – 14 jaar) die misdienaar willen worden! Ook zijn we op zoek naar enkele jongeren en ouderen die mee willen helpen als acoliet. Je begeleidt de misdienaars en assisteert tijdens de vieringen.
Meld je aan: lokaalteam@stjoseph-olva.nl.


Archief