Geslaagd seizoen Avontuur

Kinderen en ouders zijn zondag 9 juni bij het Zondags Avontuur tot grote hoogte gestegen door als familie samen te werken. En daarmee werd deze samenkomst een mooie afsluiting van uitdagend seizoen.

Zoals Jezus in het Evangelie van die zondag aangaf, zijn mensen die in God geloven zussen en broers van elkaar. Aan de hand van het bijvelverhaal zijn de kinderen zijn op zoek gegaan naar familieverbanden. Letterlijk zichtbaar in de kerk en onderling door samen te werken als zussen en broers. De ouders mochten samenwerken om een grote toren te bouwen. Na een ontwapend gesprek over de betekenis van familie en de verbondenheid met elkaar, konden zij aan de slag met een bak vol blokken in allerlei soorten en maten.

En de beloning? Samen flink klimmen om een kijkje in de toren van de St. Josephkerk nemen. Een mooie opmaat naar een nieuw seizoen van het Zondags Avontuur, een ideaal traject tussen Eerste Heilige Communie en het Vormsel, om ouders en kinderen op weg te helpen met de betekenis van de bijbelverhalen. Het volgende Zondags Avontuur rond het bijbelverhaal is op 8 september. Fijne vakantie!