We helpen graag

De samenleving staat onder hoogspanning en soms kan het moeilijk zijn het ‘gewone’ leven zo goed mogelijk door te kunnen laten gaan. De parochie kan daarbij van dienst zijn: vraag hulp of kom helpen.

Voor kwetsbare mensen is deze tijd geen gemakkelijke opgave, anderen vinden telkens weer een manier om vooruit te kijken. Vanuit onze St. Josephkerk doen we op drie manieren ons best om nabij te blijven.

Hulp

We verbinden hulpvraag graag aan hulpaanbod. Er zijn vrijwilligers die helpen, er zijn mensen die aangeven hulp nodig te hebben. In alle gevallen is het mogelijk contact op te nemen met onze pastoraatsgroep. Dat kan per mail (secretariaat@stjoseph-olva.nl) of telefonisch 033 – 257 12 85. Wil je de helpende hand reiken door een boodschap of een klus te doen, of even een telefoontje te doen, meld het! En laat het weten als een gesprek of hulp nodig is! Dan leggen we graag de verbinding! Ook horen we graag wie er in deze tijd een bloemetje als steun kan gebruiken.

Kaarsje

Onze Mariakapel is dagelijks geopend voor stil gebed of een kaarsje. Leg zorgen en vragen neer bij Onze Lieve Heer.

Vieringen

Alle vieringen staan open voor iedereen. Maar het is ook mogelijk om online mee te vieren. Dat kan op zaterdagavond 19.00 uur en op dinsdagmorgen om 09.00 uur (stille Mis). Klik door naar www.katholiekamersfoort.nl, onze vieringenpagina of www.kerkomroep.nl. Heeft u hulp nodig bij het instellen van uw computer of tablet, meldt het onze pastoraatsgroep.
Het is ook mogelijk om misintenties op te geven via ons secretariaat.

Neem een digitaal abonnement op onze LocatieMededelingen: we houden je graag op de hoogte!