Parochiezaal

De geloofsgemeenschap St. Joseph beschikt over een ruime parochiezaal, in te delen in kleinere ruimten, met ruime keuken, prima sanitaire voorzieningen en een eenvoudige catering. De Parochiezaal St. Joseph is te huren voor vergaderingen, verenigingsbijeenkomsten of repetities. De opbrengst komt ten goede aan het onderhoud van het kerkgebouw en het (pastorale) werk in Hooglanderveen en Vathorst.

Activiteiten die aansluiten bij het kerkelijke karakter van de gebouwen en de verbinding in de samenleving vergroten, hebben voorrang. Informatie over de gebruiksmogelijkheden, voorwaarden en kosten is vrijblijvend te verkrijgen via e-mail.

Vacature Parochiezaal St. Joseph

SRO houdt een wekelijks gymuur voor senioren in de zaal en de verzorgenden van de verschillende Buurtdiensten maken gebruik van de ruimte. Om hen van een kopje koffie en thee te voorzien, zijn we op zoek naar enkele vrijwilligers, die hierbij kunnen helpen. Eens per twee weken wordt voor 2 uurtjes je inzet gevraagd. En als er meer vrijwilligers zijn wordt het eens per maand. Da’s te doen, toch? Informatie en aanmelden via parochiezaal@stjoseph-olva.nl.