Doe mee aan Alphacursus

In onze parochie wordt aan het begin van het nieuwe jaar een Alphacursus gehouden. Een mooie manier om in de donkere maanden je geloof een opfrisbeurt te geven, of juist meer te weten te komen wat christenen geloven.

Ontmoet nieuwe mensen …

Op de gratis Alphacursus ontmoet je nieuwe mensen, stel je vragen en praat je met andere deelnemers over allerlei onderwerpen. Je ontdekt altijd iets nieuws. De Alphacursus is voor jong en oud, voor iedereen met vragen over het leven of het christelijk geloof.

De bijeenkomsten starten met een eenvoudige maaltijd, gevolgd door een korte inleiding en een gesprek in kleine groepen. Iedere bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal, zoals Is er meer?, wie is Jezus?, waarom zou je de Bijbel lezen?

Zin in deze uitdaging van zo’n tien avondbijeenkomsten en een zaterdag? Meld je snel aan (alphacursusOLVA@pm.me). We starten iedere maandag (vanaf 16 januari) om 18.45 uur en de avond wordt om 21.15 uur afgesloten. De zaterdagbijeenkomst is op 18 februari van 10.00 tot 15.00 uur. De cursusbijeenkomsten worden gehouden in Parochiezaal St. Joseph (Van Tuyllstraat 29 in Hooglanderveen, op wandelafstand van station Amersfoort-Vathorst).

Minder tijd, maar wel betrokken?

We zoeken ook nog enkele parochianen die een eenvoudige maaltijd voor de cursisten willen maken. Een enkele keer of juist meerdere keren, alle hulp is welkom! Laat het weten via alphacursusOLVA@pm.me.
Marja Everloo, Peter Morsink en Tom Dirks