Gezinnen durven avontuur aan

Alle kinderen, hun ouder(s)/verzorger(s) -én speciaal de kinderen die dit voorjaar hun eerste heilige communie hebben gedaan- zijn welkom bij het Gezins Avontuur Light op zaterdag 28 oktober voor de viering met de GospelKidz!

Iedere maand komen enkele ouders met hun kinderen samen op zondagmorgen voor het Zondags Avontuur. Rond het Evangelie van de zondag krijgen de kinderen een eigen avontuurlijke puzzelopdracht in de kerk, de tuin of het bos. Breinkrakers om samen te werken. En de ouders gaan met elkaar in gesprek over het thema van het verhaal en onderwerpen rond geloof en opvoeding passeren de revu. Je kunt met je kinderen kennismaken met deze avontuurlijke activiteit op zaterdag 28 oktober voor de eucharistieviering.

We starten om 17.00 uur met een avontuurlijke bijeenkomst, waarin de kinderen samen spannende puzzels gaan oplossen. De ouders/verzorgers gaan met elkaar in gesprek rond het thema van het bijbelverhaal van dat weekend. Om 18.00 uur kun je samen pannenkoekjes eten (en misschien schuift pastoor Skiba ook wel aan!) en om 19.00 uur is dan de eucharistieviering met de GospelKidz in onze St. Josephkerk.
Kom maar langs als je durft!