Op weg naar Pasen

De Goede Week gaat beginnen, op weg naar het feest van Jezus’ verrijzenis. In onze kerk nemen we je graag bij de hand op weg naar Pasen.

Zaterdag 1 april vieren we Palmpasen, de feestelijke intocht van Jezus in Jeruzalem. En de kinderen vieren dat met hun eigen palmpaasstok. Daarom zijn alle kinderen zijn vanaf 18.15 uur welkom in Parochiezaal St. Joseph om een eigen palmpaasstok te maken. Alle materialen zijn aanwezig. Je kunt tot 18.50 uur een palmpaasje maken, daarna trekken de kinderen met de pastor de kerk binnen voor de palmzegen. Tijdens de eucharistieviering om 19.00 uur is er ook een Kinderwoorddienst.

Goede Vrijdag 7 april staan we tijdens de Kruiswegmeditatie stil bij de lijdensweg die Jezus is gegaan. Deze verstillende samenkomst begint om 15.00 uur.

Vrolijke Paastuin en Paasfeest
Als voorbereiding op Pasen is er op zaterdag 8 april weer de Vrolijke Paastuin! Van 17.30 tot 19.00 uur zijn er gezellige activiteiten in de pastorietuin en parochiezaal achter onze kerk. Je kunt paaskaarsen maken, eieren verstoppen, er is een paasspeur- en puzzelroute, spellen, film Kleine Uil wordt Wijs, konijnen verzorgen, gratis poffertjes en een kort verhaal bij het paasvuur. De toegang is een vrije gift.

En om het Paasfeest compleet te maken ben je welkom bij de paasviering op zondag 9 april om 11.00 uur met de GospelKidz. Voor alle kinderen is er tijdens de viering een eigen Kinderwoorddienst en na de viering paaseieren zoeken in het bos naast de kerk.