Iedere zondag actief op pad

Naast de vieringen op zaterdagavond, kun je iedere zondagmorgen bij onze kerk terecht voor activiteiten die opbouwen. Een overzicht:

Wandelen en fietsen op Zondag
Het is weer heerlijk zomers dit weekend. Dus gaan we heerlijk op pad. Deze zondag 4 juni starten we om 10.00 uur bij onze kerk met een mooie wandeling van zo’n 1.5 uur. Maar je kunt ook meedoen aan Fietsen op Zondag! De start is om 11.30 uur met koffie / thee en daarna gaan we op weg voor een fietstocht door het mooie Eemland.

Zondags Avontuur voor gezinnen
Op zondag 11 juni is er weer een uitdagend programma voor kinderen in de basisschoolleeftijd en hun ouders/verzorgers. Aan de hand van het bijbelverhaal krijgen de kinderen hun eigen spelopdracht en gaan de ouders met elkaar in gesprek over het thema van de dag. Het Zondags Avontuur begint om 10.00 uur en we sluiten om 11.00 uur af met een kaarsje bij Jozef.

Zondags Ontbijt
En op zondag 25 juni wordt er een heerlijk ontbijt geserveerd. Een ontspannen manier om elkaar te ontmoeten. Ook voor de geestelijke mens wordt gezorgd: we hebben aandacht voor de Wereldjongerendagen, een van de jongeren komt meer vertellen over haar ervaringen op deze prachtige ontmoetingsdagen.