Pannenkoeken voor WJD

Voor de laatste viering voor de zomervakantie kun je pannenkoeken eten in onze Parochiezaal. Astrid, Danique, Elise, Marieke en Rosa gaan op 1 juli pannenkoeken bakken om geld in te zamelen voor hun reis naar de Wereldjongerendagen (WJD) in Portugal.

De WJD is het grootste jongerenevenement ter wereld, georganiseerd door de katholieke kerk. Onze jongeren gaan met bijna 1000 andere Nederlandse jongeren van 1 t/m 6 augustus op reis. Omdat zo’n inspirerende reis wel wat kost, kun je ze helpen! Kom gezellig pannenkoeken eten, de jongeren hopen zo op een mooie bijdrage in de reiskosten.

Je kunt zaterdag 1 juli vanaf 17.00 uur aanschuiven, dan kunnen Astrid, Danique, Elise, Marieke en Rosa je ook alles vertellen over de Wereldjongerendagen. Natuurlijk kun je daarna om 19.00 uur naar de viering in onze kerk.
Na de viering verkopen de jongeren koekjes, kaarsjes en kruisjes, dus zorg dat je wat extra geld meeneemt! Ook ligt er een gebedenboekje klaar: je kunt hierin je intenties schrijven. Dan gaan zij er voor bidden tijdens de Wereldjongerendagen! Zo zijn we als parochie met elkaar verbonden.