Vacatures na corona

Nu het einde van de coronamaatregelen in zicht lijken, kunnen we verschillende activiteiten weer op gaan starten. Heel fijn! Maar we hebben nog wat vacatures: er zijn nog een paar plekken waar we je hulp kunnen gebruiken!

1. Koffieschenkers. Tijdens de ontmoeting na de viering een heerlijke kop koffie of thee. Je zorgt voor een warm gevoel van gastvrijheid in de parochiezaal en op het terras. Of zorg voor het bakje troost na een uitvaart en een feestelijk drankje bij een receptie.
2. Schoonmakers. In een gezellige groep help je mee om de Parochiezaal en onze kerk schoon te houden. Als een welkome plek om samen te komen.
3. Misdienaars. Vind je kerk saai? Niet als je de pastor komt helpen tijdens de vieringen! Als je de eerste communie hebt gedaan, kun je meehelpen: draag de kaarsen binnen, help de pastor bij het klaarmaken van het altaar, rinkel met de bellen bij de eucharistie… Zo zie je alles van dichtbij!

Er zijn ook nog andere klussen, dus wil je ook helpen, bepaal zelf hoeveel tijd je kunt / wilt investeren. Je krijgt er dankbaarheid en het werken in een leuke groep vrijwilligers voor terug! Informatie / aanmelding over deze vacatures via onze mail of telefonisch via 033–2571285.