Vieringen: Inschrijven of niet?

Steeds meer mensen weten de gang naar de St. Josephkerk weer te maken. In de afgelopen maand is het aantal aanwezigen iedere week gegroeid en dat versterkt de parochie.

Een fijne ontwikkeling in deze coronatijd, waarin we, zoals de overheid blijft benadrukken, niet mogen verslappen: hou 1,5 meter afstand, was je handen, hoest in de elleboog en blijf thuis bij klachten. Omdat onze kerk in deze coronatijd -helaas- minder dan 100 aanwezigen kan herbergen, is inschrijven niet meer verplicht. Het maakt de kerkgang wel ook wat makkelijker.

Vol?

Maar, het kan dan zomaar zijn dat we het maximum aantal bezoekers bereiken. Het welkomstteam ziet toe op de bezetting van de kerk en we vragen jullie begrip daarbij. Het kan gebeuren dat je op zondagmorgen dan naar een van de overige vieringen wordt doorverwezen. Wil je zeker zijn van een zitplaats, dan is het mogelijk om je via dit formulier in te schrijven. Je aanmelding vervalt 5 minuten voor aanvangstijd en dan wordt je plaats vergeven aan eventuele wachtenden. Dus: bij inschrijven en je bent gezond, kom op tijd!

Op dit moment is er nog voldoende ruimte bij de International Mass op zondagavond om 19.00 uur en bij de eucharistieviering op dinsdagmorgen met pastor Mauricio. Je bent van harte welkom!