Vieringen naar zaterdag

De weekendviering is met ingang van 1 februari weer op zaterdagavond. Het pastoraal team heeft deze keuze gemaakt in verband met het afscheid van pastor Roderick. Daarmee houden we onze kerk ieder weekend bereikbaar voor de eredienst.

Kinderwoorddienst bij weekendvieringJe bent dan iedere zaterdag om 19.00 uur terecht in onze kerk. Deze weekendviering wordt ook online uitgezonden via Facebook en de website. Zodra de coronamaatregelen het toelaten, is er op zondagmorgen weer een ZondagsOntbijt in de Parochiezaal. Ook denken we aan speciale samenkomsten voor gezinnen, waarin ook Kerk op Schoot is opgenomen.

Reserveren

Wil je meevieren, dan is het verstandig om een plaats te reserveren. Er mogen vanwege de coronamaatregelen maximaal 30 bezoekers aanwezig zijn. Reserveren kan via deze website. Voor mensen zonder internethandigheid is het mogelijk om te bellen met 033 – 257 12 85. Het dragen van een mondkapje is verplicht.

De stichting Trideo verzorgt de komende maanden iedere zondagmiddag de International Mass with father Roderick in onze kerk. Deze eucharistievieringen zijn voornamelijk Engelstalig en richten zich op een internationaal publiek. De vieringen vallen niet onder verantwoordelijkheid van de parochie, maar wij stellen onze kerk graag voor dit initiatief beschikbaar. Je bent welkom om mee te vieren, maar ook hiervoor geldt een limiet van 30 aanwezigen.