Bloemengroep samen één

Een mooier moment was er eigenlijk niet. De bloemengroep van de St. Joseph- en de H. Kruiskerk zijn met Pinksteren samengevoegd tot één groep.

De samenvoeging past in het traject van onze parochie om vrijwilligers van de H. Kruiskerk in te laten stromen bij de andere locaties. Nu de H. Kruiskerk helaas aan de eredienst onttrokken wordt, zoeken gelovigen van die locatie een nieuwe plek om te aarden. Voor velen een moeilijke stap, maar we hopen dat we de mensen van de Kruis in een warm bad kunnen laten aanschuiven om samen de toekomst in te gaan.

Lopend Vuur bij Pinksteren Bloemengroep versierd het priesterkoor

Vier dames van de bloemengroep in de H. Kruis zijn aangeschoven en hebben dit weekend voor het eerst samen de bloemen verzorgd bij de pinksterviering en bij St. Joseph. Met een mooi resultaat: een lopend vuur bij het koor, een pracht bloemstuk bij Maria en voor de vormelingen een bloemenkrans met gerbera’s rond de paaskaars. Daarmee is Pinksteren dit jaar extra fleurig gevierd!

En hopelijk kunnen we met hulp van Gods Geest met elkaar bouwen aan vriendschappen en een warme plek voor zinzoekers in Amersfoort, Hooglanderveen, Vathorst en omgeving. Van harte welkom en de Locatieraad spreekt de hoop uit op een kleurrijke samenwerking!