Bloemetje voor pastor Roderick

Al tien weken lang heeft pastor Roderick met enkele vrijwilligers ontzettend hard gewerkt om de vieringen vanuit onze St. Josephkerk online aan te bieden. Als blijk van waardering heeft de Locatieraad en Pastoraatsgroep in het Pinksterweekend een stevige bos bloemen bezorgd.

De onlinevieringen zijn de manier gebleken om met God en elkaar verbonden te blijven tijdens deze coronacrisis. Maar het bloemetje geldt ook als hart onder de riem, nu onze parochie heeft besloten om de kerken pas per 1 juli weer open te stellen. En dat betekent ook dat de online vieringen blijven.

Helaas worden daarna de camera’s naar Baarn en Hoogland verplaatst, omdat het parochiebestuur alleen de vieringen vanuit de eucharistische centra wil uitzenden.

Wij zullen proberen om ook vanuit onze kerk te blijven streamen, omdat we nog niet met iedereen samen mogen komen. En omdat we via deze onlineservice veel nieuwe mensen bereiken. Daarvoor is jullie financiële hulp blijvend nodig! Steun ons via NL 98 RABO 0135 1177 39 t.n.v. ‘R.K.-PAROCHIE OLVA – ST. JOSEPH’ onder vermelding van ‘online viering Josephkerk’.