Coronacrisis: online vieringen

Omdat de weekendvieringen afgelast zijn, kun je de Eucharistie vanuit onze kerk online meevieren. Voorgangers zijn leden van het pastoraal team.

De uitzending vanuit onze St. Josephkerk begint zondagmorgen om 09.30 uur. Dan vieren we de Eucharistie volledig in het Nederlands, specifiek gericht op onze parochie. Voorgangers zijn pastor Roderick en pastor Mauricio.De bijbehorende boekjes zijn -zolang de voorraad strekt- af te halen in onze Mariakapel. Zondagavond om 19.00 uur bieden we een internationale Mis, met Gregoriaanse zang en teksten in het Engels, Latijn, Frans, Italiaans, Duits, Spaans en Nederlands.

Zondag 26 april 09:30 uur

Zondag 26 april 19:00 uur


De vieringen zijn ook te volgen via onze Facebookpagina en in audio via de Kerkomroep. Met deze service hopen we de verbondenheid met God en elkaar te versterken. Omdat het vanwege de maatregelen rond het Coronavirus vrijwel onmogelijk is om elkaar in de kerk te ontmoeten.

Wil je financieel bijdragen aan deze service, dan kun je de parochie steunen via bankrekening NL98 RABO 0135 1177 39 t.n.v. RK Parochie OLVA. Een donatie kan ook via deze link gedaan worden.