Thuis Kerk op Schoot vieren

Pastor Beer thuisvieringPeuters, kleuters en ouders opgelet! Het is weer tijd voor jullie eigen viering met Pasen, deze keer thuis. Met liedjes, een verhaal, een knutsel en een kaarsje.

Het is Pasen en dan vieren we dat Jezus leeft: het graf is niet meer leeg, Jezus heeft de dood overwonnen! En kan zo voor altijd bij ons zijn. Een groot feest dus!

De Kerk op Schoot-werkgroep heeft een thuisviering gemaakt, met liedjes, gebedjes, een verhaal, twee knutsels en je steekt natuurlijk ook een eigen kaarsje op. Doe samen mee en download hier het boekje.
Het is natuurlijk leuk om te zien hoe jullie thuis Pasen vieren! Mail daarvoor een foto naar de Werkgroep en dan maken we een vrolijke collage voor deze website!

Help mee

Kerk op Schoot is een viering voor peuters, kleuters en hun ouders. De viering wordt minimaal vijf keer gehouden in de St. Josephkerk, in oecumenische samenwerking met Het Brandpunt, de Herberg en de Veenkerk. De werkgroep is op zoek naar nieuwe vrijwilligers! Doe je mee?
Het is ontzettend leuk om met elkaar vijf keer per jaar een viering voor de jongste kinderen te verzorgen. Er is materiaal aanwezig, je krijgt begeleiding en het resultaat zijn enthousiaste kinderen!

Pastor Beer speelt in een speciale film over Pasen tijdens de coronacrisis…