Coronacrisis: we helpen graag

De samenleving staat vrijwel stil en we vragen ons af hoe we ons ‘gewone’ leven zo gewoon mogelijk door kunnen laten gaan. De parochie kan daarbij helpen.

Voor kwetsbare mensen is deze coronaperiode geen gemakkelijke opgave, anderen vinden weer een manier om vooruit te kijken. Vanuit onze St. Josephkerk doen we op drie manieren ons best om nabij te blijven.

Hulp

We verbinden hulpvraag graag aan hulpaanbod. Er zijn vrijwilligers die zich melden om te helpen, er zijn mensen die aangeven hulp nodig te hebben. In alle gevallen is het mogelijk contact op te nemen met onze pastoraatsgroep. Dat kan per mail (parochiezaal@stjoseph-olva.nl) of telefonisch 033 – 257 12 85. Wil je de helpende hand reiken door een boodschap of een klus te doen, of even een telefoontje te doen, meld het! En laat het weten als een gesprek of hulp nodig is! Dan leggen we graag de verbinding! Ook horen we graag wie er in deze tijd een bloemetje als steun kan gebruiken.

Kaarsje

Onze Mariahoek is dagelijks geopend voor stil gebed of een kaarsje. Leg zorgen en vragen neer bij Onze Lieve Heer. We vragen in verband met de hygiëneregels wel om gepast afstand van elkaar te houden.

Vieringen

Alle openbare vieringen gaan niet door. Maar het is wel mogelijk om online mee te vieren. Dat kan op zondagmorgen 09.30 uur (Nederlandstalig) en zondagavond om 19.00 uur (international service). Klik door naar www.katholiekamersfoort.nl, www.facebook.com/RKAmersfoort of www.kerkomroep.nl. Heeft u hulp nodig bij het instellen van uw computer of tablet, meldt het onze pastoraatsgroep.
Het blijft mogelijk om misintenties op te geven via ons secretariaat.

Meer informatie over de maatregelen én oplossingen zijn te lezen op www.katholiekamersfoort.nl.
En neem een digitaal abonnement op onze LocatieMededelingen: we houden je graag op de hoogte!