Doe mee aan het Vormsel

Voor kinderen in groep 8 van de basisschool of de brugklas start in september de voorbereiding op het Heilig Vormsel. Een leerzame periode, met een leuke groep tieners als voorbereiding op de volgende stap in je leven.

Het Vormsel is een van de sacramenten in de katholieke kerk. Na het doopsel en de communie is dit de derde stap in je jonge leven. Je leert meer over de kracht van de heilige Geest, het zorgen voor elkaar en de talenten die je bezit! Een werkavond bij de Voedselbank hoort er ook bij. En als je dan het Vormsel ontvangt, weet je dat je met Gods kracht verder kunt. Een flinke steun in de rug op weg naar volwassenheid, hoe mooi kan dat zijn?

Na deze voorbereiding beslissen de deelnemers zelf of ze het Vormsel willen ontvangen. Daarom is het al belangrijk om mee te doen, je dochter/zoon krijgt extra bagage waar zij/hij so wie so veel aan heeft.
Informatie of aanmelden kan via mail: vormselolva@gmail.com.  De Vormselviering is op zondag 24 januari en wordt gevierd in het Eucharistisch Centrum in Hoogland.