Kaartje voor communicantjes

Kaartje en chocolade voor onze communicantjes

De 15 kinderen die zondag hun Eerste Heilige Communie zouden doen, hebben van de pastoraatsgroep en de EHC-Werkgroep een presentje gekregen. Daarmee hebben we de kinderen laten weten, dat we hen niet vergeten zijn.

De kinderen kregen een kaart met een heerlijk stuk chocolade bezorgd. En dat maakte het weekend toch tot een klein feestje voor Mauro, Mika, Pepijn, Ties, Milou, D’shaniq, Louwtje, Tom, Veeshanee, Renee, Cerri-Anne, Jaade, Sophie, Liz en DaniĆ«l.

De communicantjes hadden er al een groot deel van de voorbereiding op zitten. Alleen gooide de coronacrisis roet in het eten. Het is nu natuurlijk de vraag wanneer de kinderen het feest kunnen gaan vieren. Het pastoraal team streeft naar het najaar, maar er is ook nog een kans dat de kinderen meegaan met de volgende groep.

Laten we hopen dat we de kinderen binnenkort al kunnen verwelkomen in onze kring! En, kinderen die na de zomervakantie naar groep 4 gaan, kunnen al door hun ouders aangemeld worden voor het volgende traject op weg naar de Eerste Heilige Communie in 2021.