Flinke steun Voedselbank

Het jaarlijkse deelfeest van Sint Maarten heeft ook in 2023 een mooi resultaat opgeleverd voor de Voedselbank. Bijna tien dozen vol houdbare goederen en klein speelgoed.

Het was gelukkig droog weer, voor de twee lampionoptochten naar de viering een goed bericht. In twee slierten trokken de lichtjes van ICOON Vathorst naar de kerk, en vanaf het kerkplein een mooie ronde door het nieuwe deel van Hooglanderveen.


In de viering vertelde diaken Antoon over de mantel van Sint Maarten, de ganzen die zijn verstopplek verraadden en de armen die van deur tot deur trokken. En naar het voorbeeld van Sint Maarten deelden de kinderen van hun ‘rijkdom’ met de kinderen van de Voedselbank. Dank aan alle gulle gevers!

Gast aan tafel

Tijdens het Zondags Ontbijt op 26 november zal Cieka Galenkamp van de Voedselbank Amersfoort het laatste nieuws brengen over de situatie in onze stad. Hoeveel mensen maken gebruik van de Voedselbank, is er licht aan het einde van de tunnel en hoe nodig is de hulp nog? Dit Zondags Ontbijt begint om 10.00 uur in onze Parochiezaal en is gratis toegankelijk.