Zomers slot voor Kerk op Schoot

Pastor Beer heeft zondag 12 peuters en kleuters mogen verwelkomen voor een zomerse Kerk op Schoot. Het was voor het eerst in lange tijd weer mogelijk om in het echt samen te komen in onze Parochiezaal. Een zonnig slot en de laatste keer met Laura en Petra.

De kinderen kregen met hun ouders en oma’s het bijbelverhaal te horen waarin Jezus je uitnodigt om bij Hem uit te komen rusten. En gingen vervolgens aan de slag met een vrolijke knutsel: een rugzak om je vakantiespulletjes mee te nemen. Na een klein uurtje kwam er zo toch nog een zonnig einde aan een raar seizoen voor Kerk op Schoot, waarin het drie keer nodig was om thuis te vieren. Met pastor Beer op afstand.

Afscheid

De werkgroep Kerk op Schoot is nu op zoek naar versterking, omdat voor vrijwilligers Petra en Laura dit de laatste keer was. Vind je het leuk en zinvol om peuters en kleuters mee te nemen op de weg van het geloof, meld je dan aan! Een leuke klus en er ligt een koffer vol ervaring voor je klaar. Kerk op Schoot wordt vijf keer per jaar gehouden in onze Parochiezaal St. Joseph en wordt mede voorbereid in oecumenische samenwerking met de PKN Amersfoort-Noord.
Informeer via kerkopschoot@hotmail.com. Twee moeders hebben al aangegeven graag mee te willen helpen!