Ga op Zondags Avontuur!

Eén keer per maand is er op zondagmorgen een uitdagende samenkomst in Parochiezaal St. Joseph. Het Zondags Avontuur voor kinderen en hun ouders, om op een andere manier in het bijbelverhaal van het weekend te duiken.

Het wordt avontuurlijke samenkomst: de kinderen krijgen een uitdagende spelopdracht, de ouders kunnen met elkaar in gesprek. Het bijbelverhaal van het eerste Zondags Avontuur gaat over de melaatsen, die door Jezus genezen worden. Dolblij gaan ze naar hun familie en vrienden en worden weer opgenomen in de kring. Eén van hen toont zijn dankbaarheid voor dit bijzonder cadeau.

Wie durft de uitdaging aan?

Aan de hand van de twee thema’s in dit verhaal -erbij mogen horen en dankbaar zijn- gaan de kinderen en ouders de uitdaging aan. Wie brengt dit avontuur tot een goed einde? Welke deelnemer weet de puzzels op te lossen?

Het Zondags Avontuur in Parochiezaal St. Joseph begint op zondag 9 oktober om 10.00 uur en duurt tot 11.00 uur. Dan is er koffie, thee en limonade. De deelname is gratis. Kom maar langs als je durft!

Iedere zondag

De St. Josephkerk biedt een wekelijks alternatief op zondagmorgen. Zo kun  je op de eerste, derde en vijfde zondag van de maand meedoen aan Wandelen op Zondag. Op de tweede zondag is het Zondags Avontuur voor gezinnen. En op de vierde zondag het ZondagsOntbijt aan de hand van een actueel thema.