Familievieringen rond Moederdag

Komende zondag is de onlineviering vanuit onze kerk een familieviering. En de Mariaviering op zaterdag heeft ook speciale aandacht voor kinderen. We nodigen iedereen uit om mee te vieren.

familievieringHet wordt super om zo digitaal weer met het hele gezin te vieren. En om het feest compleet te maken: het is handig als je een groot vel papier -bijvoorbeeld een stuk behangpapier- en wat potloden bij de hand hebt. Dan kan je tijdens de overweging met pastor Mauricio en Wies meetekenen! Het boekje met de gebeden en liederen kun je hier downloaden

Kerk op Schoot

– Voor de allerkleinsten, de peuters en kleuters, is er een eigen Kerk op Schoot-viering met pastor Beer gemaakt. Een viering over Moederdag en Maria. Hier vind je meer info.

Maria-familieviering

– Ook de Mariaviering op zaterdagavond staat in het teken van kinderen en hun ouders. We nodigen alle kinderen uit om een tekening voor Maria te maken. Bijvoorbeeld een tekening van wat je Maria zou willen vragen. Als de ouders een foto van de tekening opsturen naar info@rkeemland.nl brengen we alle inzendingen tijdens de viering bij Maria. De viering ter ere van Maria van Kevelaer begint zaterdag om 19.00 uur. De viering is op onze website te volgen en via Facebook.