Moederdag met kleuters

Peuters, kleuters en ouders opgelet! Het is weer tijd voor jullie eigen viering met Moederdag, zondag 10 mei. Opnieuw niet in de kerk, maar met een thuisviering. Met liedjes, een verhaal, een knutsel en een kaarsje.

Pastor Beer thuisvieringHet is Moederdag. Een mooie dag voor alle mama’s, dus ook die van Jezus! Jezus is ons voorbeeld, Hij wil graag dat we goed leven. Hij wijst ons de weg. En in de maand mei denken we speciaal aan de moeder van Jezus, dat is Maria. Vandaag vieren we daarom ook Jezus’ Moederdag!
De Kerk op Schoot-werkgroep heeft een thuisviering gemaakt, met liedjes, gebedjes, een verhaal, een knutsel en je steekt natuurlijk ook een eigen kaarsje op. Doe samen mee en download hier het boekje.

Help mee

Kerk op Schoot is een viering voor peuters, kleuters en hun ouders. De viering wordt minimaal vijf keer gehouden in onze kerk, in oecumenische samenwerking met Het Brandpunt, de Herberg en de Veenkerk. De werkgroep is op zoek naar nieuwe vrijwilligers! Doe je mee? Het is ontzettend leuk om met elkaar vijf keer per jaar een viering voor de jongste kinderen te verzorgen. Er is materiaal aanwezig, je krijgt begeleiding en het resultaat zijn enthousiaste kinderen!