Kerstmis vooral online

Kerstmis zullen we dit jaar vooral thuis en online moeten gaan vieren. De katholieke kerk heeft besloten dat de vieringen op kerstavond en in de kerstnacht niet toegankelijk zijn, om daarmee te voorkomen dat door grote drukte het coronavirus verder verspreid wordt.

De twee geplande vieringen in onze kerk gaan op 24 december wel door, maar zijn alleen online te zien en mee te vieren. Dat doen we op deze website en onze Facebookpagina. Daarmee brengen we Kerst graag bij je thuis, zodat je op die avond met vele anderen in onze wijken wel verbonden bent. De vieringen op 25 en 27 december zijn wel toegankelijk na inschrijving.

Om 19.00 uur is de Familiekerst met de GospelKidz te zien, waarin we het verhaal horen van het herdersjongetje Jesse, samen kaarsjes aansteken bij de kerststal en in gebeden denken aan al die mensen die verdriet hebben, in moeilijke omstandigheden leven of onze steun hard nodig hebben. Een bijzondere rol is weggelegd voor een groot aantal kerstengelen, die over Hooglanderveen en Vathorst uit zullen vliegen…

Om 22.00 uur vieren we de Candlelight Christmas met het Gemengd Koor. Pastor Roderick Vonhögen en diaken Frank Sieraal nodigen je uit om verbonden te zijn met alle lichtbrengers in deze donkere tijden. Steek thuis een extra kaarsje aan en weet je verbonden met deze internationale viering.

Een overzicht van Kerst in Vathorst en Hooglanderveen vind je op www.zaligkerstmis.nl.